Quantcast
Guraso.eus

Errezeta: limoi-edaria

Bero handia dagoen egunetarako edo limoi-edaria gustuko dugulako hona hemen errezeta. Hamabost minutu nahikoa izango dira prest edukitzeko!

Osagaiak:

  • 30 g azukre
  • litro bat ur
  • 3 limoi
  • laranja bat
  • limoi zatiak xerra formatuan zatituta
  • izotzak
  • menda-belar hosto batzuk

Prestaketa erraza:

1. Atera zukua hiru limoiei eta laranjari

2. Pitxar batean nahastu azukrea, ura eta limoi zein laranja zukua. Gehitu bi limoi xerra.

3. Edan aurretik sartu hozkailuan. Erabili izotzak behar izanez gero eta gehitu menda-belar apur bat.

Prestaketa landuagoa:

  1. Lapiko batean berotu ura eta azukrea. Ondo nahastu emaitza gai garden bat bihurtu arte.
  2. Zukua atera limoiei zein laranjari. Gorde nahasketa gutxienez litro bat hartzen duen edukiontzi batean.
  3. Hoztutakoan gehitu ur eta azukre nahasketa fruitu zukua dagoen edukiontzira.
  4. Hoztu hozkailuan eta erabili izotzak behar izanez gero. Gehitu menda-belar apur bat.

Utzi erantzuna

Zure e-posta helbidea ez da argitaratuko. Beharrezko eremuak * markatuta daude

loading